Planlagte ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc i Vega

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Vega som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utvikling av tidligere barnehagebygg for fremtidig bruk i Narvik kommune
Endring av barnehagestruktur. Fjerning av 6 og etablering av 2 nye barnehager i Ballangen og Narvik sentrum.
Oppgradering av brannalarmanlegg i rådhuset i Leknes
Nødvendig oppgradering til nytt anlegg, da eksisterende anlegg ikke lenger lar seg vedlikeholde. Komponenter til dagens anlegg er ute av produksjon/omsetning.
Oppgradering av fasade på skole i Hemnes
Oppgradering til dagens krav. Veggen skal påkostes, energigraden skal forbedres. Bærekonstruksjonen skal bevares.
Ombygg for varmeforsyning i Allhuset Steigen
Det er behov for å få utredet varmeproduksjonen på Allhuset. Anlegget ble bygd med påkobling for fjernvarme, som ikke lengre er i bruk.
Forprosjekt skolebygg i Vestvågøy kommune
Utrede bedre arealutnyttelse av eksisterende skolebygg. Utrede hvordan vi kan avslutte bruk av midlertidige bygg gjennom å løse skolenes plassbehov i permanente, egnede bygningsløsninger. Utrede oppgradering av skolenes uteområder.

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.