Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Moskenes

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Moskenes som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utvidelse av eksisterende helseavdeling og ombygg av frigangshuset til kontorformål i fengsel i Bodø kommune
Prosjektet omhandler utvidelse av eksisterende helseavdeling med påbygg i andre etasje, ombygging i kjeller for å etablere flere garderobeplasser og ombygging av frigangshuset til kontorformål. I tillegg er det som en opsjon planlagt tilbygg til eksisterende verksted.
Innvendig oppgradering av sykehjem i Rana kommune
Rana kommune har behov for å oppgradere/ pusse opp Gruben sykehjem, nærmere avgrenset til følgende omfang:15 stk. pasientrom 8 stk. pasient-toalett/bad, hovedkjøkken i etasje 1 og 2lite kjøkken i etasje 2hovedbad i etasje 2 ombygging av vaktrom i etasje 2.
Nytt storhusholdningskjøkken til kantine i tårn- og sikringsbygg ved lufthavn i Bodø
PACC Nord - Storkjøkken til kantine, Tårn- og sikringsbygg Bodø lufthavn.

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.