Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Hemnes

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Hemnes som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utbedring av skolebasseng i Meløy kommune
Vegger og bassengbunn skal bygges opp på nytt med nytt pusslag, membran og fliser. En av de største tekniske utfordringene vil være utførelsen av en god membranløsning der hvor den nye membranen skal skjøtes mot den eksisterende i overgangen mot renneflis. Bassenget er 8,5 x 12,5 meter
Oppgradering av tak på rådhus i Vevelstad
Taket lekker og er mosegrodd.
Ombygging areal til ny simuleringsavdeling på universitet i Rana kommune
Det skal etableres en enhet for simulering i sykepleie- og helsefag. Derfor har oppdragsgiver behov for ombygging av deler av 1. etasje, campus Helgeland.
Utskifting av tak på barnehage i Bodø kommune
Bodø kommune ønsker å bytte tak på Mørkvedmarka Barnehage. Nytt tak skal omfatte opsjon på solcelletak på den søndre takflaten. Eksisterende bygg er fra 1989.

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.