Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Hattfjelldal - Aarborte

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Hattfjelldal - Aarborte som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Ombygg av kontorlokaler for barneverntjenesten i Origo-bygget på Leknes i Vestvågøy kommune
Barneverntjenesten i Vestvågøy skal flytte fra dagens lokaler i rådhuset til nye lokaler i Origo-bygget på Leknes. Lokalene i Origo-bygget er tidligere benyttet av tannhelsetjenesten. For å imøtekomme barneverntjenestens behov, kreves ombygging av lokalene. Nye kanaler fra ventilasjonsrom i 4. etg. Riving av alle vegger, systemhimling og overflater. Oppføring av nye vegger og dekker. Utbedring av eksisterende rekkverk utenfor lokalet. Innsetting av branndør ved inngang. Ny rømningsdør. Etablering av kledning rundt rømningstrapp.

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.