Aktuelle nybygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Ulvik

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Ulvik som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av idrettshall og badeanlegg på Myrane i Askøy
Ca. 6000-7000 BTA. Fra investeringsbudsjett 2017-2020.
Nybygg av videregående skole i Fjell kommune
Det er lagt opp til en samlokalisering av de to vidaregående skolelokasjonene på Sotra.
Etablering av enkle lokale møteplasser for fysisk aktivitet på Olsvikåsen i Bergen kommune
Utlysinga er ein del av eit større prosjekt med ulike innsatsområde. Denne utlysinga gjeld fase tre i prosjektet og handlar om idretts- og aktivitetshallar, både nybygg og rehabilitering. 4 delkontrakter.
Nybygg av kontor i Eikelandsosen
Hovedformålet med planarbeidet er å legge til rette for kontorsfasilitetar for Eide Fjordbruk, med fokus på administrasjon, møtesverksemd og forsking. I tillegg overnatting for tilsette som pendlar, samt parkering og infrastruktur. Turløyper for ski, sykkel og gåande mm. Dimensjonert for 120 tilsette.

Se andre prosjekter i Vestland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.