Aktuelle nybygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Iveland

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Iveland som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av kirkestue ved kirke i Evje og Hornnes kommune
Bygget skal inneholder bl.a kirkestue og administrasjonskontorer, samt syningsrom med tilhørende kjølerom. Bygningen er på ett plan. Samlet BTA ca. 440 m2. I tillegg etterspørres det om pris på flytting av eksisterende bårehus, ca. 95 m2. Bygningen skal flyttes ca. 250 m.
Nybygg av hytteområde på Spind, Farsund
Gnr/bnr: 202/1, 2 og 4. Planforslaget legger opp til en utbygging av fritidsboliger i felt F35, F37, F39 og F40. I tillegg legger planen opp til en fortetting av fritidsboliger innenfor eksisterende felt for fritidsboliger. Boligene beregnes bli mellom 90-150 m2.
Fortetting av hytteområde på Hidra
Fortetting med 25 nye fritidsboliger.

Se andre prosjekter i Agder fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.