Alle aktuelle industriprosjekter i Vestre Toten

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Vestre Toten som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av lager på Steinsmoen
50 dekar. Flatt område. Veg, vatn og kloakk er lagt fram til tomtegrensa. Ny fv. 255, avstand 15 km til E6 ved Lillehammer.
Nybygg eller ombygg av lokaler for kommunal driftsstasjon i Gran kommune
Gran kommune har behov for å leie lokaler til kommunal driftsstasjon i det vesentlige for Samferdsel og Park. Samferdsel og Park er en enhet i Gran kommune som blant annet har ansvar for vedlikehold av kommunale veger, plasser og park arealer. De har behov for lokaler for å sikre løpende drift. Lokalene bør være tilgjengelige så raskt som mulig. Det er aktuelt både å leie eksisterende lokaler som eventuelt må ombygges/tilbygges for å tilfredstille kravene eller leie av nye lokaler som leverandøren ønsker å etablere. Det er en forutsetning at det er tilfredsstillende internett tilgang i disse lokalene, både kablet og trådløst. For å sikre vinterberedskap må vi ha tilgang til oppvarmede lokaler (må holde minimum 10 varmegrader igjennom vinteren) som har plass til og er egnet for: - 4 stk. lastebiler, Porter må ha en bredde på 4 meter og en høyde på 4,5 meter og lengden på rommet må være minimum 9 meter(innvendig). - 2 stk. Lundberger, Porter må ha en bredde på 3 meter og en høyde på 3 meter lengden på rommet må være minimum 7 meter(innvendig). - 2 stk. tineapparater, trenger 8 m2 med gulvplass. - Lokaler for strøgrus (helst med gulvvarme) på minimum 150 kvadratmeter med vegger som tåler grus i 4 meters høyde og port på 6x6 meter. - Adkomst for lastebil med henger. - Pauserom og garderobe med toalett for 12 pers, pluss 2 plasser for kvinner. 2 garderobeskap pr. person. - 1 stk. kontorplass.
Nybygg av teststasjon for råner i Brattbakken, Løten
Når anlegget står ferdig vil det øke kapasiteten på testing av råner fra dagens 3.000 til 5.000 testdyr i året i et bygg på 4500 m2.

Se andre prosjekter i Innlandet fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.