Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Sunnfjord

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Sunnfjord som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Ombygging og rehabilitering av studentboliger på Løvstakksiden i Bergen
Lotheveien 2-20. Rehabilitering og ombygning av eksisterende leilighetsbygg med 50 leiligheter til studentboliger med 170 hybelenheter.
Riving av eneboliger for nybygg av leiligheter på Råstøl i Bergen
Riving av eneboliger for nybygg av leiligheter.
Riving og ombygging av boliger i Bergen
Arbeidene innbefatter komplett demontering-/rivngsarbeid inkludert all transport og deponiavgift, samt reetablering/gjenoppbygging av bygningene med tilhørende funksjoner og kvaliteter. I blokk C skal 2 av 3 leiligheter rives, inkludert tilhørende del av heis og trappehus. Toppetasjen i blokk D skal demonteres i sin helhet, inkludert tilhørende del av trappehus.

Se andre prosjekter i Vestland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.