Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Oslo

Rehabilitering av fasade mm på leilighetsbygg i Oslo
Bygging av tekniske rom på tak over oppgangene A og D, bygging av nye utenpåliggende fasader, installere balansert ventilasjon i leilighetene, utskifting av tre heiser og bygge om bakgården.
Ombygg til studentboliger og næring i bydel Grünerløkka, Oslo
Leilighetene er fra ca 18 m2 til ca 40 m2, med et snitt på 21,4m2.
Ombygg leiligheter i bydel Frogner, Oslo
Våtmembran: A-Membran AS, Adam Augustyniak.
Oppgradering av leilighetsbygg i Oslo
Det skal etableres ett funksjonelt baderom ved å slå sammen dagens WC, dusj og bod til ett våtrom. Det vil samtidig komme nyinstallering av sprinkling samt nytt vanninntak. Det skal etableres og installeres ventilasjonsanlegg samt nytt elektrisk anlegg. Alle vinduer og dører skal skiftes ut, samt en utbedring av bunnledning
Etablering av helsprinklingsanlegg i leilighetsbygg i Oslo
Prosjektet omhandler installering av helsprinklingsanlegg og tilkobling mot eksisterende brannvarslingsanlegg. Kvartal 3 består av følgende adresser: Nordkappgata 6,8 og 10, Roverudsgate 5,7,9 og 11, Kyrre Greppsgate 22, 24, 26, 28 og til slutt Haaklous Plass 2, 4, 6, 8 og 10. Bygningen er oppført i betong i 1929. Kvartal 3 omfatter boligblokker med 131 leiligheter fordelt på 3 og 4 etasjer. Leilighetene er fordelt på 16 oppganger, hvor de fleste har 9 leiligheter i hver. Areal er ca. 15000 m2.
Utskiftning av vinduer og ytterdører for leilighetsbygg i Oslo
Prosjektet omhandler utskiftning av vinduer og ytterdører i Kvartal 3. Kvartal 3 består av følgende adresser: Nordkappgata 6, 8 og 10, Roverudsgate 5, 7, 9 og 11, Kyrre Greppsgate 22, 24, 26, 28 og til slutt Haaklous Plass 2, 4, 6, 8 og 10. Bygningen er oppført i betong i 1929. Kvartal 3 omfatter boligblokker med 131 leiligheter fordelt på 3 og 4 etasjer. Leilighetene er fordelt på 16 oppganger, hvor de fleste har 9 leiligheter i hver. Areal er ca. 15000 m².
Renovering av forlegning på Linderud i Oslo
En forlegning ved Linderud leir skal renoveres med nye bad, nytt ventilasjonsanlegg med aggregat på tak inkl. ny glykolkurs til varmebatteri. Styring og overvåkning av ventilasjonsaggregat og ny glykolkurs skal bestykkes og forberedes for tilknytning til SD-anlegg. Det skal etableres nytt brannalarmanlegg med nød- og ledelys. Tak totalrenoveres i sin helhet inkl. føringsveier for kanaler. Innvendig røranlegg for sanitær skal skiftes ut. I tillegg skal felles oppholdsrom oppgraderes med nytt kjøkken og endret planløsning.
Rehabilitering av leiligheter og personalbase i bydel Grünerløkka, Oslo
Ombygging til base for personal i 1 etasje, ombygging av leiligheter i 2-4 etasje.
Bruksendring til restaurant og ombygging av leiligheter i bydel Frogner, Oslo
Bruksendring av deler av næringslokaler til restaurant, bruksendring av loft til bolig og ombygging av 12 leiligheter til 20 enheter.
Etablering av nye balkonger ved boligsameie i Gamle Oslo
Det er ca 60 leiligheter som vil planlegges med ny balkong. Areal på ca 3,5 m2. Arnljot Gellinesvei 31, 33 og 35.
Ombygging fra legekontor til leilighet i bydel Alna, Oslo
Ombygg fra legekontor til bolig og fra søppelrom til bod.
Konsulentoppdrag for tjenester innen Teknisk Due Diligence for Boligbygg Oslo KF
Boligbygg vil ved kjøp av bygårder i avtaleforhandlinger ta forbehold om teknisk due diligence (TDD). Due diligence-prosessen gjennomføres som en del av undersøkelsesplikten til kjøper og opplysningsplikten til selger.
Innsetting av takvinduer i borettslag i bydel Grünerløkka, Olso
Innsetting av 13 nye takvinduer, der 12 er posisjoner hvor det idag ikke er takvinduer, mens et er utskifting av et lite vindu til et større vindu. 10 vinduer @ 55x78 2 vinduer @ 66x118 1 vindu @ 78x140

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.