Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Vegårshei

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Vegårshei som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av solceller på kommunale formålsbygg samt etablering av batteribank i Kristiansand kommune
Solcelleanlegg på 8 bygg. I tillegg skal det leveres et batterisystem med kapasitet på 30 kWh på et av byggene. Byggene hvor det er planlagt å installere solcelleanlegg i 2023: - Presteheia omsorgssenter. - Bispegra omsorgssenter. - Vågdbygdtunet sykehjem. - Straitunet omsorgssenter. - Hovedbygg Ingeniørvesenet. - Fagerholt skole. - Søgne omsorgssenter. - Valhalla omsorgssenter.
Etablering av studenthus i Kristiansand sentrum
Velferdstinget i Agder (VT) og Studentorganisasjon i Agder (STA) er med for å sikre at et mulig studenthus blir attraktivt for studenter å ta i bruk. I underetasje og 1. etasje planlegges et studenthus. I 2-4 etasje skal det være et digitalt innovasjonshus.

Se andre prosjekter i Agder fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.