Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Tvedestrand

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Tvedestrand som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Konsulenttjenester for utarbeidelse av reguleringsplan for Farmonen i Kvinesdal kommune
Området med Kvinesdal Omsorgsenter og relaterte bygg, Stadionområdet og deler av Stadionvegen skal få en helhetlig reguleringsplan.
Etablering av solceller på kommunale formålsbygg samt etablering av batteribank i Kristiansand kommune
Solcelleanlegg på 8 bygg. I tillegg skal det leveres et batterisystem med kapasitet på 30 kWh på et av byggene. Byggene hvor det er planlagt å installere solcelleanlegg i 2023: - Presteheia omsorgssenter. - Bispegra omsorgssenter. - Vågdbygdtunet sykehjem. - Straitunet omsorgssenter. - Hovedbygg Ingeniørvesenet. - Fagerholt skole. - Søgne omsorgssenter. - Valhalla omsorgssenter.

Se andre prosjekter i Agder fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.