Alle aktuelle boligprosjekter i Gáivuotna - Kåfjord - Kaivuono

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Gáivuotna - Kåfjord - Kaivuono som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av boliger på Vilje boligfelt i Bardufoss kommune
2 bygg med tilhørende garasjer, antall enheter i hvert bygg er 8 + 6.
Innvendig renovering av forlegning i Ramsund, Tjeldsund kommune
Forsvarsbygg har på bevilgning fått i oppdrag å oppgradere forlegninger i Ramsund, prosjektet omhandler oppussing av deler på Mannskapsforlegning og Befalsforlegning. På mannskapsforlegning omhandler prosjektet i hovedsak renovering av fellesdusj med garderobe og toaletter for herrer. Samt himling i korridorer i 1 og 2 etasje. På Befalsforlegning skal beboerrom med bad renoveres, i første omgang er det beregnet 8 beboerrom som renoveres i sin helhet, her er det ønskelig å ta flere rom om man har midler til dette. Samt skal fellesarealer som korridor og felleskjøkken renoveres
Etablering av nytt boligområde i Tromsø, trinn 2 m.fl.
Ca. 400 daa. Gnr/bnr 14/1, 10 og deler av 14/47. Totalt 500-550 boenheter.
Nybygg av leiligheter på Langnes i Tromsø
Totalt BRA: 52400 kvm. Ca. 40 daa. Gnr/bnr: 117/437, 438, 376 m.fl.

Se andre prosjekter i Troms fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.