Alle aktuelle boligprosjekter i Moskenes

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Moskenes som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av leiligheter i Leirfjord
Forslagsstiller ønsker å regulere resten av planområdet, gbnr 58/249 og 58/320 dvs. de 2 eiendommene i øst, til boligformål med konsentrert boligbebyggelse, to bygninger med henholdsvis 12 og 4 boenheter.
Nybygg av eneboliger i Meløy
Gnr/bnr 67/196, 197, 200, 198, 204.
Oppgradering av ventilasjon i omsorgssenter i Sømna
Oppgradering av motorer m.m. på eksisterende ventilasjon.
Nybygg av leiligheter i rekke på Sortland
Gnr/bnr: 15/248, 2277 og 247.
Nybygg av firemannsboliger i Leknes
Planforslaget omfatter eiendommene Gnr. 10 bnr. 232, Gnr. 10 bnr. 356 og Gnr. 10 bnr. 1. Formålet med planarbeidet er å utarbeide en reguleringsplan for området som legger til rette for etablering av fire leilighetsbygg. Det tas sikte på å etablere totalt 16 leiligheter fordelt på to etasjer

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.