Alle aktuelle boligprosjekter i Leirfjord

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Leirfjord som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Kommunedelplan for Konsvikosen i Lurøy kommune
Forrige kommunedelplan for Konsvikosen ble utarbeidet i 2003 og er utdatert. Det er behov for areal for nye boliger. Det er også behov for mer næringsareal. Plankartet må også oppdateres med endringer som har skjedd siden 2003. Man må også kartlegge funksjonell strandsone og sette forbudsgrense mot sjø i hht til krav i den nye plan og bygningsloven. Plangrenser foreslås utvidet slik at planen omfatter Skolvatnet, areal på begge sider av Nordmyrveien og Salaveien samt hele Konsvik Breivika til og med Småskogan.
Reparasjon av tak på elevheim i Nesna
Det er vannlekkasje i to blokker i elevheimen. Prosjektet går ut på å skifte ut og oppgradere taket til høyere standard for å forlenge levetiden.

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.