Alle aktuelle boligprosjekter i Andøy

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Andøy som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av utleieboliger i Meløy
Tilvisingsavtalen gir kommunen tilvisningsrett til alle boligene i prosjektet, men avtalen begrenses til maksimalt 40 prosent av boligene til enhver tid. Dersom kommunen ikke har behov kan boligen leies ut på det åpne marked, i forhold til frister som er angitt i avtalen. Det er boligeier som inngår leiekontrakt med den enkelte boligsøker. Meløy kommune søker i denne utlysning etter utleieboliger på Ørnes. Kommunen ønsker prosjekter med en variert leilighetssammensetning, fra to roms til fire roms leiligheter. Boligutbyggere kan tilby leiligheter i flere prosjekter og de må selv skaffe tomt til prosjektene. Boligene vil være et supplement til kommunens egne utleieboliger. Aktuelle beboere for tilvising av bolig vil være vanskeligstilte på boligmarkedet
Nybygg av eneboliger i Neverdal
Gnr/bnr 50/88, 89, 117, 118, 154, 51/57, 58, 59.

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.