Aktuelle nybygg av anlegg i Rendalen

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Rendalen som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av bru Riksveg 2 i Eidskog kommune
Eksisterende trebru rives og erstattes med en 54 meter lang bru i betong. Tilstøtende veg til brua skal justeres i forhold til brua. Det skal bygges ca.250m omkjøringsveg for rv.2 som skal benyttes under hele prosjektet.
Kabling av høyspent i Brumunddal
Kabling av luftledning mellom Brumunddal transformatorstasjon og Øverkvern.
Etablering av døgnhvileplasser for tungtransport på strekningen Riksveg 3 Kolomoen–Hovda i Østerdalen
Etablering, drift og vedlikehold av en døgnhvileplass for tungtransport langs med rv. 3 på strekningen Kolomoen–Hovda. Kjøreavstanden fra rv. 3 til innkjøringen for selve døgnhvileplassen skal være maksimalt 1 km. Avkjøringen fra rv. 3 skal være på strekningen fra krysset E6/rv. 3 ved Kolomoen og til Hovda rasteplass. Døgnhvileplassen skal inneholde sanitæranlegg med toalett og dusj, og den skal ha 12-20 oppstillingsplasser.

Se andre prosjekter i Innlandet fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.