Alle aktuelle byggeprosjekter i Siljan

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Siljan som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av skytebane og næringsareal på Rauland, Vinje
Planframlegget legg til rette for skytebane og næringsareal i det nedlagde steinbrotet Fundlid. Formålet med reguleringsplanen er å avklare arealbruken ved det nedlagte steinbrotet, og for å leggje til rette for etablering av ein ny lokal 100 m riflebane og næringsverksemd. Banen vil vere godt egna for rekruttering av ungdom, skyting for dei høgaste aldersklassane og for jegerskjoting.
Nybygg av industri/næringsbygg i Seljord, tomt A1
Tomtareal: 8296 m2, Regulert næringsareal: 7075 m2, Maks BYA: 3809 m2. Totalt er delt 9 ledige tomter på området for salg.
Nybygg av boligområde i Bamble
Infrastruktur opparbeides på separat prosjekt.

Se andre prosjekter i Telemark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.