Planlagte ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc i Fedje

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Fedje som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Rehabilitering av skole, barnehage og SFO i Fyllingsdalen
Planlagt prosjekt fra investeringsbudsjett 2021 - 2024.
Tilak på tak og våpenhus ved kirke i Samnanger
Tilskot til Samnanger kyrkjestyre. Gjeld ymse investeringsbehov i 2024 ved kyrkja på Aadland. Største tiltaket gjeld tiltak på tak og våpenhus.
Tilak på kirke og bygging uthus i Samnanger
Tilskot til Samnanger kyrkjestyre. Gjeld ymse investeringsbehov i 2024 ved kyrkja på Haga. Største tiltaket er bygging av eit uthus.
Etablering av alarmanlegg på sykehjem i Valestrandsfossen
Gjeld mobilt vaktrom, mobiltelefonar. Rompanel med moglegheit til å registrere tilstades /assistens/nødhjelp. Alarmtavler til tekniske varsler og backup varsler. Alarmknapp med posisjonering, snortrekk og panikknapp. Brannintegresjon. Posisjonering med varsel ved kryssing av ulike punkt. RoomMate. Alarmtavler. AlarmHub.

Se andre prosjekter i Vestland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.