Planlagte nybygg av industriprosjekter i Åmot

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Åmot som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av næringsområde i Kongsvinger
Ledige tomter ca 150 daa.
Nybygg eller ombygg av lokaler for kommunal driftsstasjon i Gran kommune
Gran kommune har behov for å leie lokaler til kommunal driftsstasjon i det vesentlige for Samferdsel og Park. Samferdsel og Park er en enhet i Gran kommune som blant annet har ansvar for vedlikehold av kommunale veger, plasser og park arealer. De har behov for lokaler for å sikre løpende drift. Lokalene bør være tilgjengelige så raskt som mulig. Det er aktuelt både å leie eksisterende lokaler som eventuelt må ombygges/tilbygges for å tilfredstille kravene eller leie av nye lokaler som leverandøren ønsker å etablere. Det er en forutsetning at det er tilfredsstillende internett tilgang i disse lokalene, både kablet og trådløst. For å sikre vinterberedskap må vi ha tilgang til oppvarmede lokaler (må holde minimum 10 varmegrader igjennom vinteren) som har plass til og er egnet for: - 4 stk. lastebiler, Porter må ha en bredde på 4 meter og en høyde på 4,5 meter og lengden på rommet må være minimum 9 meter(innvendig). - 2 stk. Lundberger, Porter må ha en bredde på 3 meter og en høyde på 3 meter lengden på rommet må være minimum 7 meter(innvendig). - 2 stk. tineapparater, trenger 8 m2 med gulvplass. - Lokaler for strøgrus (helst med gulvvarme) på minimum 150 kvadratmeter med vegger som tåler grus i 4 meters høyde og port på 6x6 meter. - Adkomst for lastebil med henger. - Pauserom og garderobe med toalett for 12 pers, pluss 2 plasser for kvinner. 2 garderobeskap pr. person. - 1 stk. kontorplass.
Etablering av lagerhall til Sivilforsvarets kompetansesenter på Starum i Lena kommune
Sivilforsvarets kompetansesenter på Starum, Innlandet skal kjøpe én stk. isolerte hall for montering på eget område. Hallen skal være i størrelsesorden 800-1000 m2 med levering senest innen utgangen av november 2022. Inkludert i anskaffelsen inngår også oppsett av hallen på ferdig etablert betongdekke inkludert pallereoler, samt mulighet for kjøp av reservedeler og tilbehør (f.eks innervegger) i hallens levetid. Kunden ønsker primært isolert stålhall, men ønsker også subsidiært tilbud på plasthall som dekker kravspesifikasjonen. Leverandøren skal oppgi om det kan leveres stålhall og/eller plasthall innenfor tidsfristen.

Se andre prosjekter i Innlandet fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.