Planlagte ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på boliger i Gildeskål

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Gildeskål som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av leiligheter o samfunnshus i Dverberg
Gnr/bnr 26/86, 147 og 30. Formålet med planen er å legge til rette for en utvidelse av leilighetsbygget på eiendommen 26/86, en mulig utvidelse av samfunnshuset samt øke parkeringskapasiteten i området.
Oppgradering av kommunal eldrebolig, ved tilleggsisolering utvendig og utskiftning av vindu og dører i Vevelstad kommune
Riving av eksisterende kledning, lekter og vindsperre. Deretter påforing, tilleggsisolering, ny vindsperre, utlekting, ny kledning og til slutt overflatebehandling med maling av ferdig fasade. I tillegg skal alle vindu utskiftes. Det er i tillegg forespurt opsjon på utskifting av alle ytterdører og balkongdører (på separat prosjekt).

Se andre prosjekter i Nordland fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.