Planlagte ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg på anlegg i Trøndelag fylke
Utskifting av sjøkabel i Ofotfjorden
Fornye eksisterende sjøkabelanlegg over Ofotfjorden fra Lødingen kommune til Narvik kommune i Nordland fylke. Prosjektet vil også berøre Tjeldsund kommune i Troms og Finnmark fylke.
To sjøkabelanlegg skal erstattes.
Muffehus skal rives og erstattes av kabelendemast på begge strekninger.
Begge anlegg er i dag på 132 kV og det blir også på samme spenningsnivå.
8,3 km.
Utbedring av vei mellom E6 oh Ytre Namdal i Trøndelag
Prosjektet Lakseveg nord omfatter utbedring av fv.775 Gartland- Høylandet, fv.17 Høylandet-Nordland grense, fv.770 Nordlandskorsen - Rørvik og fv.7088 Rørvik - Flerengstrand.
Hvor: Grong, Høylandet og Nærøysund
Fylkesvegene som benevnes Lakseveg nord er på ca. 133 km.
Flytting og oppgradering av pumpestasjon i Malvik
En ny stasjon er nødvendig for den nye hovedvannledningen. Den nye stasjonen får funksjoner med fordeling inne i stasjonen samt oppgradering av pumpekapasiteten.
Den eksisterende stasjon må flyttes pga konflikt med ny E6. Flytting og nybygg løser begge problemene.
Opparbeidelse av infrastruktur for etablering av næringsområde i Stjørdal
Gnr/bnr 179/1,17 mfl.
Reguleringsplanen viderefører i stor grad områdets formål i kommuneplanens arealdel (KPA), ved å legge til rette for totalt ca. 550 daa nye næringstomter, for lager- og industrivirksomhet og tilhørende funksjoner som administrasjon og forretning. Området inndeles i 8 næringstomter.
Utvidelse kirkegård i Skaun
Kirkegården skal utarbeides med en helhetlig og estetisk overgang mellom ny og gammel kirkegård. Det skal etableres benker og belysning med egnede området for avfallshåndtering. Det legges til rette for flere kiste- og urnegraver, samt en minnelund. Det er tiltenkt et avgrenset felt for muslimsk gravlegging.
Opparbeidelse av infrastruktur for nybygg av boliger, forretning mm i Klæbu
Hensikten med planarbeidet er å etablere boliger ca. 10.000 m2 BRA totalt med ca. 143 stk. boenheter og med minimum ca. 5.000 m2 BRA uteareal, dagligvare på ca. 1.300 m2 BRA og ca. 500 m2 BRA med andre lokalservice funksjoner. I planinitiativet er det skrevet næring, men næring omfatter andre underformål.
Ombygg av næringskai i Leka
Næringskai for sjørelatert næring kan tilpasses slik at den kan ta anløp for større båter, også tilknyttet reiselivsnæringa. Det er etablert nytt bygg på landareal for lagring og driftsfunksjoner tilknyttet næringskai, og området videre mot serviceområdet gir mulighet til å utvide det sjørelaterte næringsområde noe. Nytt fleksibelt næringsareal i indre del gir også mulighet for bak-areal og funksjoner relatert til kaiområdet.
Etablering av avskjærende selvfallssystem fra Rosenborg til Ladebekken, etappe 4 Del 2
Ladebekken-Rosenborg Etappe 4 er siste planlagte etappe i totalprosjektet Ladebekken-Rosenborg, som skal bygge et avskjærende selvfallssystem fra Rosenborg til Ladebekken.
Det skal tilrettelegges for separering av spill- og overvann i avløpssonen, samt avlaste overløpsdrift i pumpestasjonen PA 31 Ormen Langes veg. Samtidig skiftes nødvendige vannledninger.
Sanering av vann- og avløpsledninger i Oppdal
Investering vann: kr 3.846.000 i 2025 og 878.000 i 2026.
Investering avløp: kr 5.348.000 i 2025 og 956.000 i 2026.
Sanering av ledninger. I 2026 må det pusses opp, tilsås, avrettes og asfalteres etter saneringen i 2025.
Stenging av planovergang i Verdal
Det er avsatt 10,25 mill.kr til avbøtende tiltak i området til dette formål. Investeringen er avhengig av framgang på reguleringsplanarbeidet for området samt ny avtale med BaneNor.
Etablering av fornybar energianlegg for drift av vifter i tunneler og belysning langs veier i Norge
Nye Veier AS ønsker å tenke nytt og ta i bruk ny teknologi for å produsere fornybar kraft langs vegareal, i første rekke til eget forbruk. Forbruket er i hovedsak knyttet til belysning samt drift av vifter i tunnel. I denne forespørselen søker vi etter leverandører som kan utfordre oss på å identifisere og ta i bruk produksjonsmuligheter som i dag ikke benyttes. Det betyr at vi ønsker å ta i bruk kjent teknologi, men også utforske nye kombinasjoner og løsninger. Gjelder hele Norge.
Utvidelse av avfallsanlegg i Overhalla
Planområdet omfatter eiendommen gnr/bnr 2/13 og deler av 2/1.
Hensikten med reguleringen er å legge til rette for en utvidelse av dagens deponi ved Stormyra avfallsanlegg.
Planområdet er på totalt 103,8 daa, hvorav 29 daa er en omregulering av gjeldende reguleringsplan for Stormyra avfallsanlegg.
Utvidelse av steinbrudd, i Stjørdal
Gnr/bnr 179/1,17 mfl.
Planforslaget innebærer en detaljregulering av eksisterende næringsområde, i tillegg til at det tilrettelegger for en utvidelse av steinbruddet, samt to områder for utfylling av rene masser, og et vannforsyningsanlegg.
Opparbeidelse av infrastruktur for nybygg av boligområde kombinert med næring i Inderøy
Planområdet omfatter eiendommene gnr/bnr 136/108, 136/105, 136/120 og 501/1.
Volum er ikke endelig avklart, men det kan bli ca 6000 m2 salgbart bolig BRA og ca 600-700 m2 salgbart næring BRA. Fordelingen av type boliger vil avhenge av behov og etterspørsel i årene framover. Sundsøya utvikling ønsker en variert blanding av næringsareal, leilighetsbygg og konsentrert småhusbebyggelse, med hovedvekt på boliger ( 80-90%). Størrelsen på leilighetene skal variere fra 35 m2 -100+ m2 for å møte ulike behov.
Opparbeidelse av infrastruktur for nybygg av fritidsboliger, boliger, restaurant/næring i Fosnes
Hensikten med reguleringsplanarbeidet er å utvide havneområdet hvor det foreligger en dispensasjon for dagens flyte-kai. videre legges det til rette for etablering av næringsvirksomhet og bevertning. Planen innebærer også et området til fritid/ turismeformål hvor det er planlagt rorbuer til salg og/eller utleie, restaurantdrift/ næring og gjestekai med tilhørende veiforbindelse med enten gangvei eller kjøreveg.
Sanering av vann og avløp i Oppdal
Investering vann kr 2.620.000 i 2027 og kr. 612.000 i 2028.
Investering avløp kr 3.698.000 i 2027 og kr. 318.000 i 2028.
Sanering av ledninger. I 2028 må det pusses opp, tilsås, avrettes og asfalteres etter saneringen i 2027.
Flytting og renovering av avløpspumpestasjon i Malvik kommune
Avløpstasjonen er bygd i 1979. Den har skader i sump og meget dårlig teknisk tilstand på pumper og annet utstyr. Stasjonen ligger vanskelig til rett ved jernbanen, og er dermed også vanskelig å vedlikehold og kostnadkrevende å drifte. Pumpestasjonen flyttes og oppgraderes i løpet av prosjektperioden.
Vil du vite mer om disse prosjektene? Kontakt oss i dag!
Vi gir det et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og har den mest omfattende overvåkningen av prosjektmarkedet.