Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg i Svea

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Svea som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Demontering og riving av antenne i Ny-Ålesund, Svalbard
Dermontering og riving av VLBI antenne i Ny-Ålesund, Svalbard. Etter at de to nye VLBI-antennene på Brandal i Ny-Ålesund er startet og verifisert at de produserer gode data, skal den gamle VLBI-antennen ved siden av flyplassen i Ny-Ålesund rives. Antenna veier ca. 130 tonn og består av stål og aluminium. Antenna inneholder ca. 100 liter olje og noe elektronikk og ledninger av ulike dimensjoner. Alt av elektronikk i antennen skal fjernes, før selve ståantennen rives. Det nedgravde betongfundamentet skal bli værende, og må ikke skades da det benyttes til geodetiske målinger.

Se andre prosjekter i Svalbard fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.