Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg i Hustadvika

Ombygg av omsorgs leiligheter Farstad
Det planlegges med utgangspunktet i minimum 7 leiligheter. Det bes om at det legges opp til leiligheter med ulike størrelser og at bygget har størst mulig fleksibilitet.
Nytt varmesystem i ungdomsskole i Elnesvågen
Miljøtiltak. Konvertering av varmesystem.
Ombygging av behandlingsrom, kontor, garderobe m.m på Eide i Hustadvika, trinn 2
I dette byggetrinnet står utvendige fasader og tak for tur, samt innvendig rehabilitering i 2.etg. Ombyggingen i plan 2 omfatter 3 hovedområder. Kontorfløy vest tilpasses kommunens PPT-tjenester, kontorfløy øst blir fremdeles lokaler for barneverntjenesten, men får i tillegg plass til deler av mestringsenheten. Fasaderehabilitering omfatter etterisolering og utskifting av vinduer i plan 1 og 2 med unntak av fasade mot vest og halvparten av fasade nord, som ble rehabilitert i byggetrinn 1. Takrehabilitering omfatter flatt tak på fløy vest og øst samt slakt saltak over storsalen. Utenomhusarbeider omfatter mindre oppgradering av arealer rundt kommunehuset samt bygging av uteplass ved kantine, og bod for søppelhåndtering mot vest.
Nytt varmesystem i ungdomsskole i Elnesvågen
Miljøtiltak. Konvertering av varmesystem.
Etterisolering av tak verkstedbygg ved Hustadvika vgs i Hustadvika kommune
Arbeidet omfatter etterisolering av tak verkstedbygg ved Hustadvika vgs.
Ombygg av sykehjem og omsorgssenter i Elnesvågen
I hovedsak ombygg av kjøkken.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.