Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Rindal

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Rindal som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Oppgradering av lekearealer, sykkelbane, volleyballbane og ny paviljong ved friområde på Flatåsen i Trondheim kommune
Eksisterende grusbane og belysning rammes tydeligere inn. Det blir oppgradert sykkelbane rundt grusbanen, ny paviljong og volleyballbane i vest, hinderløype i sør og zipline i øst. Kunsten "hoppeballer" med skilpadden får en tydeligere innramming og blir møteplass for området. Snarvegen gjennom området blir oppgradert, det vil bli flere samlingsplasser og benker, samt ny vegetasjon.
Renovering av ressurssenter på Staup i Levanger kommune
Rektorboligen er et laftet bygg over to etasjer, oppført i 1899 i sveitserstil, med inngangsparti på fremsiden av bygget som er tilført i noe senere tid. Bygget huser i dag NOK. Trøndelag – Ressurssenter mot seksuelle overgrep. Bygget skal etterisoleres, vinduer, ytterdører, bordkledning og vindskier skal byttes, gråsteinsmur skal pusses over bakkenivå. Det skal også bygges et nytt inngangsparti.

Se andre prosjekter i Trøndelag fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.