Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Meråker

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Meråker som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utvikling av idrettsanlegg i Trondheim, fase 2
Snøproduksjonsanlegg: Techno Alpin. Porselenspor: Peter Riedel Gmbh. Plastdekke: Everslide. Snønett: Sailfrey. Leverandør av fasade: Plitcon og Rodeca plater. Prosjektet omfatter utvidelse av ovarenn storbakke, nytt ovarenn i normalbakke, utbedring og ombygging av unnarenn i begge bakkene, ny skiskytterarena, ny skibro, nytt dommerbygg, nye trenertribuner, nytt arenabygg med skytehall integrert i tribunene, ny stolheis, samt sikring av skråninger, drenering og adkomstveier. CEEQUAL-sertifisert. BREEAM NOR- Excellent og BREEAM Infrastructure- Excellent.
På- og ombygg av kontor ved kjøpesenter i Trondheim
- Et sammenhengende tak påbygg i en til to etasjer på cirka 3.970 kvadratmeter m2 BRA. - Et påbygg bestående av en etasje med ca. 780 kvadratmeter. - En ny etasje med ca. 470 kvadratmeter. - Rehabilitering av 17000 kvadratmeter. De nye takflatene kan benyttes til en kombinasjon av grønne tak, oppholdsareal og solcellepanel. BREEAM NOR Very Good.
Ombygg av kontor i Namsos kommune
Lokalene som Namdalsavisa (NA) holder til i dag skal bygges om og leies ut til namsos kommune. Ombyggingen består av oppussing av eksisterende kontorlokaler, samt bygging av nye kontorer. Anskaffelsen gjelder både bygningsmessige arbeider og tekniske instalasjoner.

Se andre prosjekter i Trøndelag fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.