Alle aktuelle lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Tvedestrand

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Tvedestrand som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Innvendige arbeider på nytt legesenter i Vennesla kommune
Innvendige arbeider på nytt legesenter for Vennesla kommune. Arbeidet starter ved tett/isolert klimaskall og skal resultere i ferdig etablert legesenter.
Etablering av infrastruktur for nybygg av mobulbarnehage i Flekkefjord kommune
Levering av midlertidig modulbarnehage med montasje, etablering, leie og avvikling/demontering. Totalstørrelse ca. 250-300 kvm.
Rehabilitering av tak på helsestasjon i Gjerstad kommune
Det skal bygges en ny takkonstruksjon over eksisterende helsestasjon. Eksisterende tak har en omvendt saltakskonstruksjon med bærende stålplater. Taket skal nå bygges opp som et sperretak med ensidig fall. Taket skal luftes og tekkes med stålplater.

Se andre prosjekter i Agder fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.