Alle aktuelle boligprosjekter i Rennebu

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Rennebu som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av boliger på Sandvollan i Inderøy
Hensikten med planen er å legge til rette for oppføring av minimum 2 frittliggende bygg med inntil 12 leiligheter fordelt på byggene. Det er tenkt mindre enheter som leiligheter og kjedehus. I tillegg til boliger skal det bygges søppelhus på 22 m2 og et energianlegg på 4 m2.
Nybygg av firemannsboliger på Byafossen i Seinkjer
2 stk firemannsboliger inklusive adkomstvei.
Nybygg av boliger i Stjørdal, trinn 1
Gnr/bnr: 107/394, 102/104, 441 mfl. Ca 120-130 stk leiligheter. 3-5 etasjer.
Nybygg av leiligheter i Trondheim
Magnus Berrføtts veg 28A, B, E, F, G, H, J og K, Valentinlyst gård. Gnr/bnr.: 55/1, 75, 107, 114 , 115. 3-4 etasjer. 10-18 boenheter.
Ombygg av utleiebolig i Buvika
Valsetvegen 30 er en kommunal utleiebolig som i dag står tom. Før boligen kan tas i bruk kreves det en omfattende ombygging og oppussing. Det settes av 1,3 millioner kroner til tiltaket.

Se andre prosjekter i Trøndelag fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.