Alle aktuelle boligprosjekter i Leka

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Leka som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av eneboliger på Byafossen i Seinkjer
8 mindre eneboliger i kjede inklusive adkomstvei.
Nybygg av leiligheter i Verdal, trinn 1
Planområdet er i dag ubebygd og er ca. 9 daa. Planområdet består av eiendommene 19/216 og 20/118,162. Tidligere omtalt som Goman-tomta. Planområdet grenser i sør til to eiendommer og Stiklestad Alle, i vest Hanskemakergata, i nord til Møllegata og areal tilhørende Verdal Mølle og i øst Trønderbanen. Planforslaget legger til rette for at området benyttes til boligbebyggelse. Det er planlagt 5 boligblokker med 3- 6 etasjer med delvis nedgravd parkeringskjeller og loft. Totalt 70 enheter.
Nybygg av studentboliger i Trondheim
Lås og Beslag: Beslag-Consult AS Baderomskabiner: Badelement Norge AS
Ombygg av pleie og omsorgstun i Flatanger
Det er behov for anskaffelse av kjøleanlegg (3 stk) på eksisterende ventilasjonsanlegg. Sum kr.1 000 000,-. Renovering av fasade, balkonger mot sørvest. Sum kr. 500 000,-. Fornyelse av markeringslys for rømningsveier (99 bygget, bygg A). sum kr. 200 000,-

Se andre prosjekter i Trøndelag fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.