Aktuelle nybygg av anlegg i Vestnes

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Vestnes som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av infrastruktur på Flatholmen havneområde i Ålesund
Havnevesenet har inngått en leieavtale med en aktør som skal drive med mottak, håndtering og lagring av alle typer gods. Dette omfatter blant annet en stor del containerhåndtering. Leietakeren skal opp med et bygg på ca. 12000m2, og et tilhørende uteområde. Det er dette uteområdet som det nå forespørres om tilbud på. Uteområdet kan grovt sett deles inn i 3 forskjellige deler, hvor den østligste delen er der det skal stå containere tilknyttet strøm for kjøling. Det er også i dette området det er mest installasjoner i grunnen. Lenger vest har vi et annet område med lite installasjoner i grunnen. Dette er et område for lagring av tomme containere. Det siste området er ikke en del av containerarealet, men skal utelukkende brukes til parkering og tilkomst til administrasjonsdelen av bygningen på området.
Utfylling i Sjøen ved Reffelneset, Hareid
Samme område som prosjekt 62523.
Nybygg av brannstasjon i Stordal
Gnr/bnr 129/1 og 129/3.

Se andre prosjekter i Møre og Romsdal fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.