Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg i Lillestrøm

Rehabilitering og utvidelse av transformatorstasjon i Lillestrøm
Spenningsnivå på ny stasjon: 420 kV, 300 kV, 132 kV og 66 kV.
Utvidelse opg mindre ombygg av ungdomsskole i Skedsmokorset
I henhold til skolebehovsplanen er det behov for å utvide Vardeåsen skole for å kunne avlaste Frogner skole. Utvidelsen vil være til en 1‐7 to parallell skole. Prosjektet forventes ferdigstilt høsten 2023.
Utvidelse av ungdomsskole i Skedsmo
I følge skolebehovsplanen er det behov for å utvide Tæruddalen ungdomsskole til syv paralleller.
Innvendig oppgradering av skole i Lillestrøm
I henhold til skolebehovsplanen Haugtun skole bygges om til spesialskole. Fysiske arbeider på skolen vil først påbegynnes etter at dagens barneskole er lagt ned og flyttet til Fjuk.
Ombygg av ungdomsskole til barneskole i Lillestrøm
I følge skolebehovsplanen vil Kjellervolla ungdomsskole bygges om til barneskole. Prosjektet skal stå ferdig til det tidspunktet Sophie Radich skole tas i bruk, høsten 2022. Elevene på Volla skole vil da flyttes over til Kjellervolla skole mens Volla skole rehabiliteres.
Etablering av kunstgressbane med lys og undervarme i Lillestrøm kommune
Lillestrøm kommune skal etablere en ny 11er kunstgressbane med lys på Fedrelandet på Fetsund. Det skal også tilrettelegges for undervarme.
Etablering av kunstgressbane med lys og undervarme i Lillestrøm kommune
Lillestrøm kommune skal etablere en ny 11er kunstgressbane med lys på Skedsmokorset idrettspark. Det skal også tilrettelegges for undervarme.
Utskifting av sengeheis ved bo- og omsorgssenter i Lillestrøm kommune
Prosjektet består av utskifting av 1 stk. MRL Translift sengeheis på Åråsveien 16B, 2007 Kjeller. Dagens heis med alt tilhørende utstyr skal skiftes ut. Bygningsmessige forhold som maling/ flikk av sjaktvegger og maling av sjaktebunn skal ivaretas av tilbyder.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.