Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg i Salangen

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Salangen som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av opplæringsbasseng på Tromsøbadet i Tromsø kommune
Bygging av nytt opplæringsbasseng på Tromsøbadet hvor det i dag er avsatt areal til surfebølgebasseng. Det er ønskelig med størst mulig vannflate og oppdragsgiver har beregnet at innvendig mål basseng vil bli ca. 5,3x13,5 meter som gir en vannflate på ca. 70 m2. Badfaglig rådgiver: Asplan Viak AS v/ Rune Langseth.
Utskifting og oppgradering av vei- og gatelys i Lavangen kommune
Lysene i eksisterende gatelysnettet skal skiftes ut med et nytt og moderne system basert på LED- teknologi. Totalt er det behov for utskifting av eksisterende rundt 722 armaturer langs veglystrasé. Videre er det behov utskifting av enkelte stolper og ledninger der dette kreves. Arbeidet omfatter både riving og nedmontering av eksisterende armaturer, utskifting av stopler og ledninger der dette er nødvendig. Det nye systemet skal være utstyrt med automatiske forbruksmålere, moderne styringssystemer som slår av og på lysene etter forhåndsbestemte intervaller.
Rehabilitering av tak på bibliotek i Hammerfest kommune
Rehabilitering av tak, rivning av skifertekking, isolering og ny taktekking med stålplater. I tillegg til isolering og ny taktekking har tiltaket også som formål å bekjempe eksisterende utfordring med hekking av sjøfugl og spesielt krykker på eksisterende skifertak.

Se andre prosjekter i Troms og Finnmark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.