Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg i Gamvik

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Gamvik som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Rehabilitering av vann- og avløpsnettet i Vadsø kommune, del 1
Rehabilitering av vann og avløpsnettet i Markvegen i Vadsø. Dette skal gjøres i to deler, der del 1 skal gjennomføres sommeren 2022, mens del 2 skal gjennomføres vinter 2023. Det vil bli lyst ut en ny entreprise for del 2. Det planlegges å rehabilitere 273 meter med vann- og avløpsledninger, og i tillegg etalere nytt overvannssystem i grøften. Det vil være 6 kumgrupper med både vann-, spillvann- og overvannkum. Det skal bygges opp veg, og etablere fortau langs traseen. I tillegg vil det bli etablert sluker langs vegen.

Se andre prosjekter i Troms og Finnmark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.