Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg i Vanylven

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Vanylven som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Asfaltarbeider av europa- og riksveger i Møre og Romsdal
Fresing og dekkelegging av europa- og riksveger i Møre og Romsdal. Kontrakten omfatter arbeider på riksveger i kommunene Gjemnes, Molde, Ålesund, Ørsta, Volda, Vestnes, Rauma, Tingvoll, Sunndal. Fresing og dekkelegging av europa- og riksveger i Trøndelag nord. Kontrakten omfatter arbeider på riksveger i kommunene Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer, Snåsa, Namsskogan. Fresing og dekkelegging av europa- og riksveger i Trøndelag sør. Kontrakten omfatter arbeider på riksveger i kommunene Oppdal, Rennebu, Midtre Gauldal, Melhus, Trondheim og Stjørdal i Trøndelag. I tillegg til Sunndal kommune i Møre og Romsdal.
Etablering av betongplate på eksisterende grunnmur ved fyrstasjon i Giske kommune
Storholmen fyrstasjon ligger på Storholmen 12 km nordøst for Vigra i Møre og Romsdal. Kystverket skal etablere en betongplate på eksisterende grunnmur for å forenkle logistikk til fyret. Det skal etableres ca 55m2 betongplate på eksisterende grunnmur.
Takutbedring av skifertak på vernet bygg ved Setnesmoen i Rauma kommune
Eksisterende skifer demonteres, det monteres nytt undertak inkludert krysslekting. Oppretting skal være inkludert i monteringen av lektene. Skiferstein renses og remonteres, det skal supplertes ned ny skiferstein hvor det er skadet stein. Alt av renner og nedløp monteres i sink.

Se andre prosjekter i Møre og Romsdal fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.