Aktuelle nybygg i Rollag

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Rollag som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av parkeringshus og mindre næringsareal i Drammen kommune
Etablering av parkeringshus i 4 plan med inntil ca. 180 p-plasser, samt etablering av et mindre næringsareal i første etasje mot Verven. I tillegg omfatter planen opparbeidelse av et mindre byrom mot Verven i tilknytning til næringslokalet. Eksisterende næringsbebyggelse på eiendommen forutsettes revet.
Etablering av gangvei og rullestolrampe i syrefast stål ved strandområde i Frogn kommune
Konkurransen gjelder entreprise for grunnarbeid i forbindelse med steinfylling og molo, opparbeidelse av solplatting, fremføring av vann til utedusj og utekran, elektroarbeider, samt gangvei og rullestolrampe i syrefast stål. Gangvei og rullestolrampe kan tilbys i egen gruppe. Det gis anledning til å gi tilbud innen én eller begge gruppene nedenfor: Gruppe 1: Totalentreprise (grunnarbeid, steinfylling, molo, solplatting, rørleggerarbeid, og elektroarbeid). Gruppe 2: Totalentreprise gangvei og rullestolrampe i syrefast stål.
Nybygg av leiligheter på Høgevarde i Flå
Fra 38 kvm opp til 103 kvm.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.