Aktuelle nybygg i Siljan

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Siljan som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av turist-, natur- og kulturbasert opplevelsesnæring i Nome kommune
Formålet med planarbeidet er å legge til rette for turistnæring og natur- og kulturbasert opplevelsesnæring i Tveitankroken. Det planlegges for 8-10 enheter på området: et felles samlingssted/felleshus, overnattingsenheter og utstyrslagring/uthus. Planforslaget vil legge til rette for en utbygging på omtrent 500 m2 BRA. Ved kanalen vil det blant annet legges til rette for badebrygge og flytende badstu, anlegg som vil være allment tilgjengelig og bidra til å styrke kanalens attraktivitet og identitet.
Nybygg av hus for ungdom på Revetal i Tønsberg kommune
Planområdet er på ca. 3,4 daa. Gnar/bnr: 384/35, 384/1 og 384/36)
Nybygg av bolig- og forretningsbygg og rehabilitering av eksisterende bygg i Teie sentrum, Nøtterøy
Eiendommen er tenkt utviklet med nybygg i bakgård (rive garasje) med servering i 1. etasje og boliger i etasjene over. Eksisterende bygg bevares og rehabiliteres.

Se andre prosjekter i Vestfold og Telemark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.