Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Nore og Uvdal

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Nore og Uvdal som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Ombygging og utbygging av barneskole i Sarpsborg
10 nye klasserom, grupperom m.m.
Rehabilitering og ombygging av sengeposter på sykehus i Sandvika
Rehabilitering og ombygging av sengeposter i 6,7 og 8 etasje på Bærum Sykehus. Det vil i forbindelse med ombyggingen skiftes ut ventilasjonsanlegg og det elektriske. Ombyggingen medfører endring av brannskiller ved hulltaking, og endring av den bærende konstruksjonen. Den bærende konstruksjonen endres ved at det tas utsparinger for ventilasjonskanaler.
Nye rettslokaler for Helgeland tingrett
Lokalene må kunne inneholde en rettsal på ca. 80 m2, som har krav til større takhøyde, og 7 kontorplasser. Det totale arealbehovet vil være på om lag 500 - 600 m2.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.