Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Modum

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Modum som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Rehabilitering av kontorfløy og kantine i Halden kommune
Rehabilitering av tredje etasje av sin kantine og kontorfløy. Det vil ikke bli noen bruksendring av etasjen. Det skal leveres nytt ventilasjonsanlegg. Areal for rehabilitering er ca. 300m2. Kantinekjøkken skal ikke inkluderes i arbeidene, men det må tas hensyn til at kjøkkenet skal være i drift. Elektroentreprisen skal utføres av IFE i egen regi.
Utomhusarbeider ved barnehage i Lillestrøm kommune
Anskaffelsen gjelder opparbeidelse av uteareal ved Fjellboveien Barnehage etter slitasje på naturmark, herunder sikringsarbeider.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.