Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Hol

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Hol som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utvendig rehabilitering av kirke i Vestby kommune
Fasaden på Såner kirke skal rehabiliteres. Såner kirke er utført i teglmurverk me hvitslemmet overflate. Vær og vind har slitt ned deler av slemmingen og gjort at teglmurverket under er synlig. Alle slemmede fasader skal rehabiliteres og gis en ny overflate med hvit silikatmaling. Alt treverk i vinduer og utvendig trepanel skal rehabiliteres og males med ny maling.
Ombygg av Knivsfjellveien 6 til 5 boenheter for psykisk helse og rus, og somatiske utfordringer i Asker
Fløy A skal bygges om til 5 boenheter for psykisk helse og rus, og somatiske utfordringer. Prosjektet inneholder fellesrom, felles kjøkken, personalfasiliteter (kontor, personalrom og nytt HCWC mm).
Nye rettslokaler for Helgeland tingrett
Lokalene må kunne inneholde en rettsal på ca. 80 m2, som har krav til større takhøyde, og 7 kontorplasser. Det totale arealbehovet vil være på om lag 500 - 600 m2.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.