Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Aremark

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Aremark som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utskifting av tak på kontorbygg i Kongsberg kommune
Takstein demonteres, sammen med sløyfer og lekter og underlagspapp. Undertak åpnes på angitte deler, inspiseres i sin helhet og utbedres der det er behov. Nytt tak bygges opp nødvendig utskifting av bordtak, sløyfer, lekter og takstein. Komplette tilhørende beslagsarbeider, samt utskifting av takvinduer inngår i arbeidet. Hvis inspeksjon avdekker manglende kuldebrobrytere ved raft skal utbedring og isolering inngå som tilleggsbestilling (opsjon). På del av takflate mot sør planlegges det å etablere integrert solcelleanlegg. Dette gjennomføres som egen entreprise på et senere tidspunkt.
Nye rettslokaler for Møre og Romsdal tingrett
Lokalene må blant annet kunne inneholde en rettsal, som har krav til større takhøyde, og 8 kontorplasser. Det totale arealbehovet vil være på om lag 500 - 700 m2.
Oppgradering av skole i Indre Østfold
Ventilasjon og ombygging av energikilde til grunnvarme. Utbedring av sanitæranlegg. Styringssystemer. Lekeapparater.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.