Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Nissedal

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Nissedal som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Rehabilitering av tak på administrasjonsbygg i Horten kommune
Taket på Administrasjonsbygget fra 1995, skal tekkes om. Prosjektet omfatter fjerning av eksisterende ballastlag og takfolie på taket over 3.etasje, samt etablering av nye takbelegg i 3. og 4.etasje. Alle gesimsbeslag skal rives og erstattes med nye tilsvarende beslag, men med fals, i aluminium. Sluk og skadet/ tidligere nedfuktet isolasjon skal skiftes ut der dette blir nødvendig. Der vannet samler seg og blir liggende i hjørner og ulker skal det tilføres mer fall for å føre takvann mot sluk. Eksisterende gangbane/ terrasse i tre på taket i 3.etg. i tre skal rives og erstattes med en tilsvarende i aluminium. 2 stk overlyskupler skal erstattes med nye og 4 stk ventilasjonshatter skal erstattes med jet-hetter.
Oppgradering av idrettshall i Sandefjord
Byggetips. Oppgradering av bland annet lydanlegg. Fra Plan for videreutvikling av idrettsanlegg i Sandefjord kommune 2014-2023. Start er antatt av redaksjonen.
Rehabilitering av glassgater ved universitetet i Sørøst-Norge, trinn 1 og 2
Campus Vestfold har to glassgater, Oseberggata og Ragata. Glassgatene skal rehabiliteres da de er dårlig isolert sammenlignet med dagens standard. I tillegg har det stadig oppstått vannlekkasjer gjennom konstruksjonene. Trinn 1 blir utført i mai - oktober 2023 og trinn 2 blir utført i mai - oktober 2024.

Se andre prosjekter i Vestfold og Telemark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.