Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Nordkapp

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Nordkapp som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Ombygg av sykehus til kontor, undervisningslokaler, barnehage, studieboliger og omsorgsinstitusjon m.m. i Sør-Varanger kommune
Hensikten med planarbeidet er å tilrettelegge for utvikling og ny bruk av gamle Kirkenes sykehus. Eksisterende bygningsmasse, som tidligere er brukt til sykehus, planlegges ombygd til kontor, undervisningslokaler, barnehage, studieboliger, vitensenter, mindre verkstedsvirksomheter, bevertning og omsorgsinstitusjon. Det er skissert på muligheten for innglassing av atriumsrom og påbygg på nord-vestre fløy.

Se andre prosjekter i Troms og Finnmark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.