Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Gamvik

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Gamvik som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Oppgradering av utomhusområde ved barnehage i Karasjok kommune
Fornyelse av utomhus- og lekearealet ved Guolban barnehage sentralt i Karasjok. Utomhusarealet er på cirka 6 dekar, og prosjektets arbeider gjelder etablering av gjerder, lekeplassutstyr, fallunderlag, asfaltering, steinlegging, vegetering, beplantning, utomhus belysning, noen bygningsmessige konstruksjoner mv.
Rehabilitering av kirke i Porsanger kommune
Rehabilitering av Lakselv kirke. Arbeidene som skal gjennomføres er etterisolering av fasader og tak samt at alle vinduer og ytterdører skal erstattes med nye i hht dagens krav så langt det er mulig. I tillegg er det noen opsjoner som omhandler etablering av trinnfri adkomst mellom kirkeskip og meninghetsal, ombygging av toaletter til HcWc samt ny rullestolrampe utvendig.

Se andre prosjekter i Troms og Finnmark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.