Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Båtsfjord

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Båtsfjord som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Utskifting av taktekke, undertak, beslag og takrenner på mellombygg til helsesenter i Måsøy kommune
Måsøy kommune skal bytte taktekke, undertak, beslag og takrenner på mellombygget til Havøysund helsesenter.
Ombygg av lokale til kontor og skanning m.m. i Vadsø kommune
Etablering av en ny enhet for skanning av dokumenter for digital lagring. Prosjektet gjelder ombygging av ca. 400 m2 lokale til kontor og skanning, oppgradering av toalettkjerne samt etablering av HC toalett. Det etableres varemottak og pallelager for mottak av papirdokumenter, og produksjonslokale for selve skanningen. Prosjektet omfatter også oppgradering av overflater i tilstøtende korridorer. Det skal monteres et eget ventilasjonssystem for den nye enheten. Prosjektet omfatter også riving og demontering av innervegger og tilhørende tekniske installasjoner.
Etablering av opplæringsbasseng på Tromsøbadet i Tromsø kommune
Bygging av nytt opplæringsbasseng på Tromsøbadet hvor det i dag er avsatt areal til surfebølgebasseng. Det er ønskelig med størst mulig vannflate og oppdragsgiver har beregnet at innvendig mål basseng vil bli ca. 5,3x13,5 meter som gir en vannflate på ca. 70 m2. Badfaglig rådgiver: Asplan Viak AS v/ Rune Langseth.

Se andre prosjekter i Troms og Finnmark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.