Aktuelle nybygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Rollag

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Rollag som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Nybygg av hytter i Fredrikstad kommune
Gnr/bnr 59/5, 59/3 og 59/127. Planområdet er ca 17,8 daa.
Nytt idretts- og nærmiljøanlegg på Torp, Fredrikstad
Torp Lokalsamfunnsutvalget i samarbeid med Torp IF står bak prosjektet. Arkitektteamet som står bak planen er EX3 Arkitekter. Et samarbeid mellom ZIS AS, Handegård Arkitekter AS og Vizstudio. Nye parkeringsplasser, parkour, petanque og sandvolleyballbane.
Nybygg av nasjonalt ankomstsenter for nyankomne asylsøkere i Råde kommune
Leveransene skal dekke innkvartering, mottaksfaglige tjenester, bespisning og enkelte prosesser i mottakelsen av nyankomne asylsøkere. Innkvarteringstilbudet består av store flermannstelt i en teltsal. Hvert telt har plass til 20 - 40 personer og er innredet med køyesenger. Ankomstsenteret har kapasitet til å innkvartere 1000 personer.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.