Aktuelle nybygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Flesberg

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Flesberg som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Samlokalisering av brukeravdelinger og administrasjonsdel i Halden kommune
Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter er en enhet i Halden kommune, bestående av totalt fem ulike avdelinger som tilbyr tilrettelagt arbeid for mennesker med både funksjons- og utviklingshemninger. Deres mål er å tilby brukerne et godt tilrettelagt tilbud ut ifra sine forutsetninger, med en høy variasjon av ulike aktiviteter. Prosjektet omhandler samlokalisering av hhv. to brukeravdelinger, samt en administrasjonsdel.
Nybygg av nasjonalt ankomstsenter for nyankomne asylsøkere i Råde kommune
Leveransene skal dekke innkvartering, mottaksfaglige tjenester, bespisning og enkelte prosesser i mottakelsen av nyankomne asylsøkere. Innkvarteringstilbudet består av store flermannstelt i en teltsal. Hvert telt har plass til 20 - 40 personer og er innredet med køyesenger. Ankomstsenteret har kapasitet til å innkvartere 1000 personer.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.