Aktuelle nybygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Horten

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Horten som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av plasthall til transport og logistikk på Sande videregående skole i Holmestrand kommune
Sande VGS, linje for transport og logistikk har behov for å dekke sitt undervisningsbehov. Det skal derfor kjøpes/etableres en plasthall på egnet dekke, som for eksempel asfalt eller betong på Sande VGS. Anskaffelsen skal også innebære grunnarbeid, ca 300-400 m2. I tillegg skal et skal også kjøpes traverskran, elektrisk anlegg, etablering av simulatorrom og samtalerom.
Nybygg av butikk/handel på Pindsle
Areal: 500-2135 kvm 152/83 & 152/73
Nybygg av kontorbygg på Moheim næringspark i Porsgrunn
Moheim Næringspark består av to sentrale områder på Moheim og Enger. På Enger er det planlagt kontorbygg og på Moheim (utviklingspotensial for 25 000-30 000 kvadratmeter næringsarealer) er det planer om å føre opp et signalbygg med kombinasjon av kontorvirksomhet, storhandel, lett industri og lagervirksomhet.

Se andre prosjekter i Vestfold og Telemark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.