Aktuelle nybygg av lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Heim

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Heim som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Ferdigstillelse av lekeplass og stier med toppdekker og utstyr for boligfelt i Malvik kommune
Malvik kommune skal opparbeide en felles lekeplass for delfeltene B7 og B9 i Svebergmarka i Malvik kommune. Begge delfeltene er ferdig etablerte med boliger og infrastruktur og lekeplassen med tilhørende områder er grovplanerte fra tidligere. Denne entreprisen gjelder ferdigstillelse av lekeplass og stier med toppdekker og utstyr.
Nybygg av kolonihagehytter i Draksten i Selbu kommune
Feltet vil deles i med hytter i vest og øst. 29 daa.
Riving og nybygg av barneskole i Stjørdal
Eksisterende skolebygninger skal rives for å gjøre plass til ny barneskole (trinn 1-7). Bruttoareal for bygningsmassen som skal rives er omtrent 6400 m2. Skolen skal dimensjoneres med en totalkapasitet på 540 elever. Bruttoarealet for den nye skolen er omtrent 7100 m2. Skolen skal ikke miljøsertifiseres, men prinsippene for standarden Breeam-Nor skal følges.

Se andre prosjekter i Trøndelag fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.