Alle aktuelle lokaler/kontor/skoler/sykehus/hotell etc. i Gjerdrum

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Gjerdrum som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Etablering av kunstgressbane med lys og undervarme i Lillestrøm kommune
Lillestrøm kommune skal etablere en ny 11er kunstgressbane med lys på Fedrelandet på Fetsund. Det skal også tilrettelegges for undervarme.
Nybygg av hytter/fritidsleiligheter for salg og utleie samt utvidelse av fjellstue på Haglebu i Sigdal kommune
Det er ønske om å tilrettelegge for ca. 30 boenheter i tillegg til påbygg på Haglebu fjellstue med en 2. etasje med ca. 10 utleierom.
Utbedring av tak m.m. ved museum i Kongsberg kommune
Utbedring av tak, nytt undertak og noe båndtrekking. Totalt takflaten på bygget er ca. 610m². 380m² tekkes med takstein og mønepanner og 230m² tekkes med båndtekking med mønebeslag. Gammel takstein og mønestein skal tas ned og gjenbrukes på taket. Takstein som er ødelagt kastes, eventuell supplering gjøres fra eget lager. Skiferstein på arker tas skånsomt ned og skal lagres. Det skal rives av lekter, sløyfer og undertak (sutakplater). Originale taktro blottlegge og kontrolleres, ved behov skal nødvendige utbedringer gjøres med tilnærmelsesvis lik dimensjon og kvalitet. Bærekonstruksjoner skal kontrolleres og ved behov utbedret med lignende materialer og teknikk. Tak skal bygges opp med «pustende» undertak (rullprodukter), som tåler at det kommer fukt på, lagt oppå taktro og bygge opp med sløyfer 23X48 med tilhørende tettebånd mellom sløyfe og undertak. Lekter 36X48 monteres tilpasset gammel takstein. Det må regne med en del oppretting på taket. På taket der det skal være båndtekking skal det bygges opp med 23*48 sløyfer, med minimum 18 mm rupanel og «pustende» undertak (rullprodukt) som skal tapes i skjøter. Det skal monteres takrenner med lange kroker, forblekk, nedløp, gradrenne og på piper monteres nytt sokkelbeslag og eventuelle overganger. Alt blekk som skal brukes skal være av type Magestic (Zink Magnesium belegg). Vindskier, israfter og pynt i møner skal nøye undersøkes og eventuelt utbedres ved behov. Utbedring eventuell reparasjon gjøres med tilnærmelsesvis lik dimensjon kvalitet og teknikk.

Se andre prosjekter i Viken fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.