Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg innen industri i Bamble

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Bamble som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Rammeavtale for kjøp av rør til instrumentluft på fabrikk i Porsgrunn kommune
I forbindelse med bygging av karbonfangsanlegget (CCS) hos Norcem i Brevik skal distribusjonsnett for instrumentluft på fabrikken utvides for å imøtekomme nye ventiler og andre forbrukere.
Ombygg av stall ved videregående skole i Sandefjord kommune
På skolen er det bygget en stall hvor den ene halvparten av stallen skal bygges om. Denne delen er tømt for innredning og det er satt opp en delevegg helt opp til mønet, det utgjør et areal på 239m². En korridor forbinder de 2 stallene og de andre rommene i bygget. I denne korridoren skal det bygges et bøttekott. Et av rommene er tatt i bruk til undervisning uten at det er kompensert for dagslyskrav. Tilsvarende skal det også tas større hull og leveres og monteres større vinduer i det som er vinduer til stallrom i dag. I dette rommet skal det tas hull i yttervegg og leveres og settes inn vinduer. Det skal også prosjekteres og leveres nytt ventilasjonsanlegg. Dette kan stå på loft over korridor og undervisningsrom. Dette rommet mangler trappeadkomst og det skal leveres på den ene gavlveggen som en galvanisert ståltrapp utvendig.
Fjerning av varmeutslipp fra utstyr og opprettholde overtrykk i rom og områder i Porsgrunn
Kontrakt C8 består av 6 forskjellige HVAC-systemer som betjener installasjoner i separate bygninger i hele anlegget. Hovedformålet er å fjerne varmeutslipp fra utstyr og opprettholde overtrykk i rom og områder.

Se andre prosjekter i Vestfold og Telemark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.