Aktuelle ROT-prosjekter, Rehabilitering, Ombyggning, Tilbygg innen industri i Målselv

Akkurat nå finnes det dessverre ingen prosjekter i Målselv som matcher valget ditt, men ettersom databasen vår oppdateres jevnlig kan det dukke opp et prosjekt når som helst.

Mens du venter kan du enten melde din interesse til oss i skjemaet ved siden av, eller gå videre til resten av fylkets prosjekter som du kan se noen eksempler på nedenfor.

Ombygg av ultralyd laboratoriumområdet ved hjertemedisinskavdeling i Tromsø kommune
«Card Lab 2021»-prosjektet. Prosjekt består av ombyggingen av et område på ca. 214 m2. Det vil bli utviklet i plan 9 av B-fløy - delt i to faser. Fase 1 (118 m2) skal rives og ombygges først. Fase 2 (34 m2) skal rives og ombygges etter at fase1 er overlevert og innflyttet (ferdigstilles i sin helhet og tas i bruk).
Utskifting av ventilasjonsaggregater som ventilerer lab og kontorlokaler i Tromsø kommune
Prosjektet omfatter utskifting av to ventilasjonsaggregater som ventilerer lab og kontorlokaler i Framsenteret bygg FRAM 1. Ventilasjonsanlegg skal bygges om slik at det ene av de nye ventilasjonsaggregatene skal kun ventilere lokaler for lab i plan 3. Det skal etableres midlertidig ventilering av Labområdet i plan 3, slik at dette arealet ventileres når hovedsystemer byttes. Det skal byttes noen kanaler i sjakter og mindre endringer på kanalnettet slik at Labventilering skilles fra øvrig ventilasjon.
Ombygg av garasjeløp i teknisk verkstedbygg for etablering av løftebukk i Porsangmoen
Ved Porsangmoen Tekniske Verksted, POTV, skal det etableres en løftekapasitet i eksisterende bygg. Forsvarsbygg ønske tilbud på ombygging av garasjeløp i verkstedbygget for etablering av løftebukk. Løftebukk inngår i en annen kontrakt. Løftebukk etableres i eksisterende verkstedhall.

Se andre prosjekter i Troms og Finnmark fylke ved å klikke her.

Gratistilbud
til bedrifter!

Vil du vite mer om disse prosjektene? Vi gir deg et innblikk i hvilke muligheter som finnes i landets største prosjektdatabase og den mest omfattende overvåkning av prosjektmarkedet.